Spoed
Tijdens openingstijden: 071-4014600 (kies optie 1). Buiten openingstijden: dokterspost 0252-240212.

Contact

Huisartsenpraktijk Lodder
Zeehosplein 31
2225 MJ Katwijk
telefoon: (071) 4014600
fax: (071) 4076854

Bereikbaarheid

Maandag t/m vrijdag van 8.00 – 17.00 uur.
Afspraken maken telefonisch zo veel mogelijk voor 10.00 uur.

Kies 1 voor spoed.
Kies 2 voor het aanvragen van herhaalrecepten. Spreek uw naam en geboortedatum duidelijk in en daarna uw verzoek.
Kies 3 als u een afspraak wilt maken of de assistente wilt spreken. U hoeft niet het hele bandje af te luisteren maar kunt gelijk uw keuze intoetsen. Bij twijfel toets 3

Huisartsenposten De Limes

Voor spoedeisende zaken buiten de openingstijden van de praktijk neemt u contact op met Huisartsenpost de Limes in Voorhout: 0252-240212.

Spoedeisend betekent dat nú hulp nodig is en niet de volgende dag of na het weekend. Dit kan betekenen dat u telefonisch advies krijgt van de assistente, dat een arts u terugbelt, dat u naar de post kunt komen of dat een arts u thuis bezoekt.
De Dokterspost is gevestigd aan de Rijnsburgerweg 4b in Voorhout  (op het terrein van de BNS).
De Dokterspost werkt uitsluitend op afspraak. Dus: eerst bellen, dan komen.
Als u zonder te bellen naar de post gaat dan is dit soms onnodig als telefonisch advies voldoende was of er is een langere wachttijd.

In de dokterspost is ’s avonds ook de dienstapotheek gevestigd, zodat u eventuele medicijnen direct kunt ophalen. Het is handig als u uw verzekeringspasje meeneemt.

Parkeren

U kunt parkeren in de onderliggende parkeergarage en kunt vandaar met de lift naar de praktijk, die zich op de eerste etage bevindt. Bedenk wel dat het parkeertarief alleen per uur gerekend wordt. De kosten zijn op dit moment € 1,80 per uur.

Gratis parkeren kan bij Quick Boys op de Laan van Nieuw Zuid en betaald parkeren kan op de Sportlaan en op de Boulevard. Dat is in beide gevallen een klein stukje lopen.

Indien u iemand wilt afzetten, kunt u gebruik maken van de Kiss&Ride zone voor de hoofdingang, waar u maximaal 15 minuten mag staan. Voor mensen die zeer slecht ter been zijn, kan ook gebruik gemaakt worden van de parkeergarage. Hier kunt u afgezet worden bij de lift. Indien u binnen 10 minuten de garage verlaat, kunt u gratis uitrijden.

© 2022 Huisartsenpraktijk Lodder • Privacyreglement • Webontwikkeling: 2nd Chapter | Webdesign Studio