Spoed
Tijdens openingstijden: 071-4014600 (kies optie 1). Buiten openingstijden: dokterspost 0252-240212.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak voor het spreekuur verzoeken we u om voor 10 uur te bellen. U kunt dan meestal dezelfde dag nog gezien worden. 
U belt het praktijknummer en kiest voor optie 3. Dan krijgt u de praktijkassistente aan de lijn, die met u de afspraak maakt. Dit kan betekenen dat zij u vraagt waarvoor u de arts wilt raadplegen. Zo kan zij beter bepalen welk tijdstip voor u en de arts het best geschikt is. Voor elke afspraak op het spreekuur wordt 15 minuten gereserveerd en elke afspraak geldt voor één patiënt en één klacht. Bij meerdere klachten wordt u verzocht een dubbele afspraak te maken. Het kan zijn dat dit alleen op een andere dag kan.

De assistente heeft een eigen spreekuur voor wratten aanstippen, uitstrijkjes maken, oren uitspuiten en hechtingen verwijderen. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken.

U kunt nu ook digitaal een afspraak maken op het spreekuur van de huisarts. Deze afspraken worden nooit op dezelfde dag gepland en zijn dus niet geschikt voor spoedeisende vragen. Gezondheidszaken kunt u online regelen via MijnGezondheid.net. Naast afspraken maken is een e-consult en digitaal herhaalrecepten aanvragen mogelijk.

Ook voor het aanvragen van een visite verzoeken we u om voor 10 uur te bellen. We rijden de meeste visites tussen 10.30 uur en 12.30 uur.

Telefonisch spreekuur

Iedere werkdag heeft de huisarts een telefonisch spreekuur van 13.30-14.00 uur. Dit is bedoeld voor korte vragen en het doorgeven van uitslagen.

Bereikbaarheid

Zeehosplein 31
2225 MJ Katwijk
telefoon: (071) 4014600
 

© 2022 Huisartsenpraktijk Lodder • Privacyreglement • Webontwikkeling: 2nd Chapter | Webdesign Studio